Suntem pregătiți să te pregătim. Scrie-ne sau dă-ne un telefon și vom descoperi împreună cum poți începe drumul spre o formă fizică și mentală puternică.

(0746) 572 855

STR. GALATI NR.6 – PARK LAKE 2 (3,57 KM), CLUJ-NAPOCA

URMARESTE-NE
Top

3 smoothie-uri preparate în casă care îmbunătățesc performanța în sala de fitness

În orice moment al zilei te poți delecta cu o băutură sănătoasă pregătită în propria bucătărie. Spre exemplu, una dintre preferatele noastre gustări este smoothie-ul pe bază de fructe, deoarece este considerat și o sursă numai bună de minerale, vitamine și proteine. Iar dacă îți petreci timp și în sala de fitness cu atât mai mult, ai nevoie de un boost de energie – 100% natural. Pentru că este bogat în proteine, trainerii Reshape Studio îți recomandă să testezi acasă cele 3 rețete de smoothie-uri pe care le poți savura înainte, în timpul sau după antrenament!


 
1. Un smoothie delicios preparat din avocado și afine

Pentru zile pline de energie și savoare, te inspirăm cu un pahar cremos de prospețime! Acesta poate reprezenta și micul dejun, deoarece este sățios și deține o sursă de grăsime sănătoasă, tocmai datorită bucățelelor de avocado. Și nu doar că este super sănătos, dar arată spectaculos de bine! Nuanța de violet îți cucerește mai întâi privirea și apoi papilele gustative.

Acesta este compus din două straturi, fiecare cu ingredientele sale! Pentru partea inferioară ai nevoie de un avocado, poate chiar două, 60 ml iaurt degresat, sucul de la o lămâie sau portocală și o lingură de miere. Următorul pas vizează blenduirea și așezarea lor  într-un pahar, dar până la jumate! Continuând cu stratul superior al smoothie-ului, adaugi 80 grame de afine, 60 grame de unt de arahide și lapte degresat. La fel, conținutul format îl torni cu grijă peste stratul de bază.

2.    Smoothie de mere și iaurt natural

Nu întâmplător îți propunem această rețetă! Ea contribuie la creșterea energiei din timpul antrenamentului efectuat la una dintre cele mai exclusiviste săli de fitness din Cluj – Napoca: Reshape Studio. Cum masa musculară este solicitată, ai nevoie să fii sigur pe tine și de forța ta, de aceea băutura de mere și iaurt natural susține crearea unor noi fibre musculare.
Unul dintre cele mai delicioase smoothie-uri proteice este cel făcut cu mere și iaurt simplu. Aceste ingrediente cresc nivelul de energie din timpul antrenamentului pentru că stimulează regenerarea țesutului muscular. Așadar, înainte de a pleca la sesiunea de fitness, mărunțește un măr, adaugă o mână de migdale, 200 ml de iaurt natural, o lingură de scorțișoară sau miere, după preferințe.

3.    Smoothie cu banane, arahide sau nuci


Rețeta aceasta este recomandată să fie savurată după efortul fizic depus în sala de antrenament. Smoothie-ul ajută organismul să își recapete energia. Te inspirăm cu acestă băutură, deoarece bananele sunt o sursă bogată de antioxidanți și se regăsesc preponderent în alimentația sportivilor.

Ai nevoie de o banană, câteva nuci sau arahide, o jumătate de iaurt greșesc, o lingură de miere și 200 ml lapte! Le adaugi pe toate într-un blender, iar mai apoi lași preparatul câteva minute la frigider până după finalizarea antrenamentului!
Acestea au fost doar trei propuneri pe care ți le putem include în planul nutrițional. Ne ocupăm să îți alegem acele fructe / legume și produse pe care organismul tău le tolerează! Până atunci, te așteptăm să ne vizitezi la Reshape Studio!

Share
No Comments
Add Comment
Name*
Email*

Call Now Button